Hydrosol - dekorativni sustav koji nadomješta keramičke pločice

Savršena prilika za sve majstore koji žele unaprijediti svoje znanje i vještine u primjeni modernih dekorativnih tehnika.

 

Pridružite nam se na radionici posvećenoj Hydrosol dekorativnom sustavu i naučite kako kupaonicu pretvoriti u prostor koji odiše elegancijom i funkcionalnošću.
Hydrosol je inovativan sustav za obradu zidova i podova, koji ne samo da zamjenjuje tradicionalne keramičke pločice, već pruža i napredne karakteristike koje odgovaraju potrebama modernog doma.

Na radionici ćete otkriti kako postići moderan izgled kupaonice koristeći Hydrosol, savršen izbor za svakog dizajnera interijera ili majstora koji želi ići u korak s najnovijim trendovima.
Saznajte sve o njegovim brojnim prednostima – od izuzetne hidroizolacijske zaštite koja osigurava dugotrajnost premazanih površina, do jednostavnog održavanja i čišćenja.
Osim toga, Hydrosol pruža dodatnu zaštitu od algi i plijesni, što ga čini idealnim izborom za vlažne prostore.

Radionica je savršena prilika za sve majstore koji žele unaprijediti svoje znanje i vještine u primjeni modernih dekorativnih tehnika.

Postanite majstor novog doba, prijavite se već danas i naučite kako pravilno aplicirati ovu tehniku.


Radionica će se održati 23.10. u prostoru showrooma na Jankomiru u trajanju 8 do 13:00 sati. Broj mjesta je ograničen.

Osobni podaci



Ovim putem potvrđujem:


  • da se moji podaci i mail adresa mogu pohraniti u bazu podataka tvrtke Bačelić d.o.o. te koristiti u svrhu slanja promotivnih akcija tvrtke
Vrh